Huawei a lansat noul P30 Pro

427

Huawei a lansat in cadrul IFA 2019 noul P30 Pro, ce oferă noi opțiuni de design și funcionalități de editare foto-video îmbunătățite. Noul Nuawei P30 Pro este deja disponibil la nivel global, fiind compatibil cu EMUI10.

Seria HUAWEI P30 a rămas una dintre favoritele consumatorilor în ultimele șase luni, cu 16.5 milioane de unități vândute la nivel global, o creștere cu 50% față de seria P20. Noul Huawei P30 Pro va aduce consumatorilor o experiență fotografică nouă, desăvârșită de schema de culori și textura noului design”, a declarant Richard YU, CEO al Huawei Consumer BG.

Noul P30 Pro este disponibil în culorile Mystic Blue și Misty Lavender, iar la nivel de design oferă o tranziție fină între finisajul lucios și cel mat prin folosirea a două texturi diferite, creând un efect vizual care rezolvă problemele unui panou spate din sticlă. Astfel, zona din jurul camerei este lucioasă, iar zona în care telefonul este ținut mână este mată pentru a evita evidențierea amprentelor.

Noua funcție Super Night Selfie a fost adăugată modului de fotografiere pentru a lumina și a înfrumuseța chipurile noaptea. În același timp, funcția scade intensitatea sursei de lumină din fundal și îmbunătățește detaliile zonelor întunecate fără să apeleze la supraexpunere.

Noua funcție HUAWEI Vlog permite utilizatorilor să creeze videoclipuri realizate integral din fotografii si inregistrari video preluate din galerie. Odată generat videoclipul, acesta poate fi personalizat cu muzică, filtre și alte efecte. 

Utilizatorii seriei HUAWEI P30, la nivel mondial, vor fi cei care vor avea primii acces la EMUI10. Design-ul de tip revistă și spațierea fontului contribuie atât la realizarea unui feeling mai relaxat, dar și la concentrarea privirii utilizatorului într-o singură direcție. Acest principiu se extinde și la design-ul setărilor, al calendarului, al listei de contacte și al altor intefețe.

EMUI10 aduce, de asemenea, un sistem de afișare wireless modernizat -“multi-screen collaboration”, care face legătura între Windows și Android. Acesta permite o colaborare între computer și telefoane mobile de tip multi-screen interaction, cu funcția drag and drop între dispozitive. Acum utilizatorii pot utiliza un ecran mare, alături de echipamente periferice cum ar fi un mouse sau o tastatură.

În 2010, Huawei vindea trei milioane de telefoane mobile. După 8 ani, acest număr a crescut de 68 de ori. În prima jumătate a lui 2019, livrările de dispozitive Huawei (inclusiv cele Honor) au atins 118 milioane de unități, în creștere 24% față de anul precedent. Conform datelor IDC, în al doilea trimestru al anului 2019, livrările de smartphone-uri Huawei s-au clasat pe locul doi la nivel mondial.