Huawei a lansat Honor 9 în Europa și va ajunge și în România

- Adrian Ungureanu
333

Huawei a anunțat lansarea și în Europa a noului Honor 9 și va fi disponibil și în România, potrivit reprezentanților locali ai companiei.

Telefonul prezentat în urmă cu două săptămâni în China este dotat cu ecran de 5,15 inci, cu rezoluție Full HD și este dotat cu aceleași procesoare (Kirin 960) ca și modelele Huawei P10, adevăratele vârfuri de gamă.

Telefonul vine cu 6GB memorie RAM și două opțiuni de echipare în ceea ce privește spațiul de stocare intern, adică de 64GB și 128GB. Telefonul dispune și de slot pentru card microSD, dar este vorba de un slot hibrid, așa că odată introdus cardul, telefonul nu mai oferă suport dual-SIM.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală duală, cu senzori de 20 MP și 12 MP, iar camera frontală are un senzor de 8 MP.

Telefonul rulează pe Android 7.0, cu interfață EMUI 5.1, dispune de o baterie de 3.200 mAh și vine în trei variante de culoare, auriu, gri și albastru.

Potrivit unui comunicat al reprezentanților locali ai companiei, telefonul va fi disponibil și în România, începând din luna iulie, la un preț recomandat de 2,199 lei, la partenerii autorizați Huawei.