HTC U11 EYEs expus complet înainte de lansare – are cameră selfie duală

- Adrian Ungureanu
442

Următorul telefon de la HTC tocmai a fost expus complet pe internet, poze și specificații, zvonacul Evan Blass (@evleaks) luându-le fața celor de la HTC și a venit pe Twitter cu principalele informații despre HTC U11 EYEs.

Nu chiar toate. Una importantă a lăsat-o pe dinafară, dar este expusă în poze. Este vorba de camera foto duală din față. Mai devreme vă anunțam că HTC va prezenta noul telefon, luni, 15 ianuarie, și că în ilustrație se poate vedea destul de clar, deși fundalul a fost încețoșat intenționat, două camere. Plus numele EYEs (ochi) sunt indicii suficiente pentru o cameră duală.

Inițial ne-am așteptat la o cameră duală pe spate, dar nu este așa. Evan Blass a urcat pozele cu noul telefon, iar camera duală nu este pe spate, pentru că este doar un senzor acolo, dar poate văzută în partea din față. Astfel, HTC U11 EYEs va deveni primul telefon cu cameră selfie duală al companiei taiwaneze.

Cred că a fost elementul pe care Blass a vrut să-i lase pe cei de la HTC să se bucure că-l dezvăluie ei primii, la evenimentul de lansare de luni. Nu aș vrea să spun că această ”scăpare” pe o cale neoficială este una cu acordul celor de la HTC. Dar este foarte posibil.

În rest, Blass anunță că EYEs va avea un ecran Super LCD3 de 6 inci, cu rezoluție FullHD+ (2160×1080 pixeli), procesoare Snapdragon 652, 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare intern. Avem și un slot pentru card microSD, conector USB-C și este prezentă și funcția Edge Sense care permite acționarea telefonului prin simpla strângere acestuia în mână.

Telefonul va fi alimentat de o baterie de 3.930mAh, este certificat IP67, adică are rezistență la apă și praf, va fi disponibil în negru, argintiu și roșu și va fi livrat cu Android Nougat, dar este posibil să fie pregătit pentru actualizare imediată la Android Oreo.

Nimic despre prețuri din partea lui Blass. Există însă din alte părți speculații că ar costa în jur de 500 de dolari, dar vom afla mai multe luni, 15 ianuarie, când va fi prezentat oficial.