HTC U11 ar putea primi un frate mai mic până la finele anului

- Adrian Ungureanu
192

Deși nu este chiar un hit în vânzări HTC vrea să mai lanseze o versiune a vârfului său de gamă, modelul U11. Taiwanezii vor să lanseze și un HTC U11 Life. Un soi de versiune ”lite”, adică un telefon cu dotări mai slabe și cu siguranță mai ieftin.

Cei de al Android Authority scriu că o sursă de încredere le-ar fi confirmat că HTC lucrează la acest telefon care poartă numele de cod ”HTC Ocean Life” și că ar urma să fie lansat până la finele acestui an și ar urma să fie vândut cu numele HTC U11 Life. Mai jos vedeți și o presupusă imagine cu acest model.

Cât despre specificații acesta ar urma să aibă display de 5,2 inci, cu rezoluție Full HD, ar putea fi echipat cu procesoare Snapdragon 630 sau Snapdragon 660, 32 GB spațiu de stocare intern, dar din păcate încă nu este cunoscută cantitate de memorie RAM.

Componenta foto ar urma să fie formată dintr-o cameră principală cu un senzor de 16 MP, iar camera frontală ar avea tot 16 MP. Noul model ar urma să păstreze tehnologia Edge Sense, care permite activarea de opțiuni prin strângerea telefonului.

Cât despre disponibilitate, singurele informații sunt legate de SUA, acesta urmând să intre în portofoliul celor de la T-Mobile, dar care și restul informațiilor nu există nicio confirmare oficială.