HTC primește certificare pentru un nou telefon

- Adrian Ungureanu
384

Taiwanezii de la HTC pregătesc lansarea unui nou telefon, despre care se spune că ar putea fi din aceeași familie cu modelele U11.

Modelul a primit undă verde din partea China Compulsory Certificate (CCC), iar presa chineză relatează că o lansarea este iminentă, pentru că de obicei după ce un produs primește certificare CCC este lansat foarte repede. Certificarea CCC este obligatorie pentru produsele de import, altfel nu pot fi vândute pe piața chineză.

Până acum, din informațiile care au apărut până acum despre acest model, HTC Ocean Harmony ar veni cu un display de 5,99 inci, cu format 18:9, similar cu HTC U11+, telefon lansat la începutul lunii noiembrie și care ar fi trebuit să fie, de fapt, un model de Google Pixel.

Celelalte informații disponibile mai arată că ar urma să fie echipat cu un procesor Snapdragon 652, 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare intern, așadar, un telefon de clasă medie.

Presa anticipează că va fi și o versiune cu Snapdragon 660, un procesor tot de clasă medie, dar mult mai puternic. Prețurile variantă între 400 și 540 de dolari, în funcție de procesorul cu care va fi echipat.

Deocamdată, nu există vreun indiciu legat de data de lansare, decât că speculațiile presei chineze care crede să s-ar putea produce oricând.