HTC pregăteşte lansarea a încă 6-7 telefoane în acest an, dar HTC 11 rămâne sub semnul întrebării

230

HTC tocmai a prezentat noile modele U Ultra şi U Play, alături de primul lor asistent virtual, HTC Sense Companion, dar are în plan mai multe lansări în acest an. În schimb, nu ne dă nicio veste despre succesorul lui HTC 10, vârful de gamă lansat în primăvara anului trecut.

Preşedintele diviziei de mobile a HTC, Chialin Chang, a anunţat la scurt timp după lansarea noilor modele U Ultra şi U Play, că HTC nu se va opri în acest an şi va mai aduce încă 6-7 telefoane până la finalul lui 2017.

Din păcate, nu a oferit niciun indiciu despre următorul flagship, despre un model HTC 11, pe care lumea l-ar fi aşteptat să înlocuiască modelul HTC 10 lansat anul trecut. În schimb, a spus că există în lucru un nou flagship pentru 2017.

Este foarte posibil să nu mai fie un urmaş direct pentru HTC 10. Modelul U Ultra este destul de bine echipat şi vine cu multe lucruri noi, vine cu un display secundar, cu un asistent virtual, cu specificaţii bune, aşa că ar putea fi văzut ca vârful de gamă din 2017.

Spre finalul anului trecut au apărut unele informaţii că HTC 11 este pe drum, dar lansarea modelelor U Ultra şi U Play pare să schimbe puţin aşteptările pieţei. Este foarte posibil, ca HTC 11 să fie prezentat la MWC 2017, ce are loc la Barcelona, între 27 februarie şi 2 martie. Deocamdată nimic nu este sigur aşa că stăm cu ochii pe următoarele zvonuri legate de planurile companiei taiwaneze.