HTC a anunţat lansarea telefonului Desire 650

- Adrian Ungureanu
242

HTC a anunţat lansarea unui nou telefon din familia Desire, un telefon între segmentele entry-level şi mid-range, modelul Desire 650, care încearcă să surprindă prin design. Acesta vine cu o carcasă care este împărţite în două zone. Jumătate din suprafaţă este netedă, iar cealaltă jumătate, cea inferioară, prezintă striaţii.

Ca specificaţii HTC Desire 650 vine cu un display de 5 inci, cu rezoluţie HD 720p, procesor quad-core Snapdragon 400, 2 GB memorie RAM şi doar 16 GB spaţiu de stocare intern. Dar cei care vor mai mult spaţiu au la dispoziţie şi un slot pentru card microSD de până la 2 TB.

Telefonul dispune de o cameră principală cu senzor de 13 MP şi una frontală cu senzor de 5 MP şi o baterie destul de micuţă, de 2.200 mAh. Desire 650 vine cu Android 6.0 Marshmallow la bord, cu interfaţă HTC Sense.

Noul HTC Desire 650 este disponibil în varintele de culoare Arctic Night și Lime Light, începând cu data de 10 februarie, potrivit unui comunicat remis redacţiei de către, filiala din România a HTC. Deocamdată, compania nu a oferit detalii legate de preţ.