Honor V9 lansat oficial – brandul low-cost de la Huawei devine tot mai scump

- Adrian Ungureanu
301

Honor este un brand Huawei, care a fost creat în 2011 cu scopul de a vinde gadgeturi ieftine şi cu dotări modeste, fără ca brandul Huawei să fie afectat şi să nu devină un brand low-cost. Divizia care se ocupă de Honor, însă, a început să-şi uite misiunea, iar ultimele modele de telefoane au venit cu dotări din ce în ce mai bune.

Este cazul şi modelului Honor V9, care tocmai a fost anunţat oficial şi care vine cu dotări de telefon de top. Acesta a primit un display de 5,7 inci, cu rezoluţie Quad HD, procesor octa-core Kirin 960, variante de 4 şi 6 GB memorie RAM şi variante cu 64 şi 128 GB spaţiu de stocare intern.

Honor V9 vine cu cameră duală de 12 MP, iar cea frontală de 8 MP, suficientă pentru fanii selfie-urilor. Telefonul vine cu senzor de amprente, baterie de 4.000 mAh, este dual-SIM şi va veni cu Android 7.0 Nougat la bord.

Nici preţurile indică acest telefon ca fiind unul de buget. Versiunea cu 4GB RAM şi 64 GB spaţiu de stocare intern are un preţ de 2.599 yuani, adică în jur de 355 de euro, iar versiunea cu 6 GB memorie RAM şi 128 GB spaţiu de stocare intern are un preţ de 3.499 yuani, în jur de 480 de euro.

Deocamdată telefonul, în prima fază, telefonul va fi disponibil pentru piaţa chineză, dar va ajunge şi pe pieţele internaţionale, sub numele Honor 8 Pro.

No posts to display