Honor 9 Lite primește certificare TENAA – lansarea ar putea avea loc chiar mâine

- Adrian Ungureanu
402

Honor a primit certificare din partea TENAA pentru un nou telefon, pentru modelul Honor 9 Lite, care ar putea fi lansat chiar mâine.

Ieri vă povesteam că divizia de brand a celor de la Huawei au programat un eveniment de lansare ce va avea loc pe 13 decembrie, adică mâine. Speculațiile anterioare indicau o posibilă lansare a unui urmaș al modelului Honor Magic.

Dar după certificarea de azi și luând în considerare indiciile oferite de Honor în invitație, este destul de clar că este vorba de Honor 9 Lite. În invitația de care vă povesteam ieri, apare un actor care poate ochelari de soare în două ipostaze. O dată cu ochelari pe nas, cum ar fi normal, iar în cealaltă ipostază îi poartă la spate. Pe ceafă. În plus numărul 4 din mijlocul ilustrației este și el un indiciu pentru un telefon cu patru camere.

Ei bine, noul Honor 9 Lite a primit certificare TENAA, iar pe site-ul autorității chineze au fost publicate pozele obligatorii ale telefonului. Din ele se vede clar că are camere duale și pe față și pe spate.

Din păcate lista de specificații nu a fost, încă, dar din informațiile care au ajuns până acum pe internet știm că va avea un ecran de 5,65 inci, cu rezoluție Full HD+ (2160×1080 pixeli), în format 18:9, motiv pentru care butonul fizic din față a dispărut, iar senzorul de amprentă poate fi văzut pe spatele telefonului.

La interior ar trebui să regăsim un procesor Kirin 659 produs chiar de Huawei și două opțiuni de RAM și spațiu de stocare: 3GB RAM + 32GB ROM și 4GB RAM + 64GB ROM. Telefonul va fi alimentat de o baterie de 3.000 mAh.

Au apărut și ceva informații legate de prețuri. Versiunea mai ieftină va costa în jur de 165 de euro, iar cea mai scumpă în jur de 205 euro. Ținând cont că Honor a adus în ultimul an aproape toate modelele lansate în China și în Europa, în putem aștepta pe Honor 9 Lite și pe Bătrânul Continent.

No posts to display