Honor 9 Lite, dotat cu patru camere foto, ajunge și în Europa pentru 230 de euro

- Adrian Ungureanu
410

Chinezii de la Huawei sunt destul de hotărâți să popularizeze brandul Honor la nivel global. Brandul a luat naștere în 2013 pentru a vinde produse de buget în China, dar a început, ușor, ușor să prindă tracțiune și în afara țării.

În ultimii 2 doi ani, brandul a devenit tot mai popular și în afara Asiei, iar compania chineză continuă să aducă telefoane noi sub brandul Honor. Ultimul care va ajunge în Europa este Honor 9 Lite.

Un telefon de clasă medie, cu un preț foarte bune, care iese în evidență prin cele două camere duale, dotări decente și un design modern.

Lansarea oficială în Europa a fost confirmată chiar de președintele diviziei de brandul de la Huawei, George Zhao. ”Vom încerca să creștem în continuare folosindu-ne de succesul nostru din China (…) Obiectivul nostru este să intrăm în top cinci cele mai mari branduri de telefoane din lume până în 2020”, a declarat oficialul Honor.

Este un obiectiv ambițios, ce i-ar permite grupului Huawei să devină lider la nivel global.

Cât despre Honor 9 Lite, va ajunge în Europa mai întâi în Germania, Italia, Spania, Franța și Marea Britanie, la un preț recomandat de 229 de euro.

Specificații Honor 9 Lite
– Procesor Huawei Kirin 659, Octa-Core 2.36GHz
– 3GB RAM+32GB ROM și 4GB RAM+64GB ROM
– Ecran de 5,65 inci Full HD+ in format 18:9
– Camera principală 13 MP + 2MP cu bliț
– Camera selfie 13MP + 2MP Front Facing Camera
– Suport Dual SIM hidrid
– 4G/WiFi/Bluetooth 4.2
– Baterie de 3000 mAh