HMD pregătește deja generația a doua de Nokia 5, Nokia 6 și Nokia 7 – Nokia 9 e și el pe drum

- Adrian Ungureanu
386

China este un tărâm în care secretele nu au nicio șansă să rămână secrete. Două poze au apărut pe rețeaua de socializare Baidu, care confirmă a doua generație de modele Nokia 5, 6 și 7, dar și modelul Nokia 9, care trebuia să fie lansat în acest an.

Deocamdată nu există foarte multe informații despre telefoane. În primul rând au fost confirmate numele de model pentru toate modelele. Nokia 5 va avea două versiuni, Nokia 6 va avea cel puțin șapte versiuni, șase pe listă și încă una confirmată pe eticheta de ambalaj, tot atâtea versiuni de Nokia 7 și 3 versiuni de Nokia 9.

Diferitele versiuni vor fi date de RAM, spațiu de stocare, dar și de regiunile unde vor fi vândute, compatibile ori cu rețelele 4G LTE sau 4G VoLTE și așa mai departe.

Despre Nokia 6 aflăm ceva mai multe din aceste fotografii. Vedem că modelul TA-1054 DS va avea 4GB memorie RAM și 32GB spațiu de stocare intern și va fi dual SIM.

Evident, ca de fiecare dată, este greu de verificat cât de sigure sunt aceste surse, dar în ultimii ani, majoritatea zvonurilor și scăpărilor de informații au fost destul de bune. Rămâne de văzut ce va fi.