HMD Global îşi aduce feature phone-urile în Europa – pe când şi smartphone-urile?

- Adrian Ungureanu
178

HMD Global, compania care va produce în următorii 10 ani, telefoane cu brandul Nokia, a început să aducă telefoanele sale în Europa. Din păcate primele modele nu sunt smartphone-uri, ci modelele Nokia 150, un feature phone, care se vinde acum în Marea Britanie cu 35 de lire sterline.

Telefonul se mai vinde, prin canale oficiale, şi în Olanda, de săptămâna trecută. Nokia 150 a fost dezvăluit de HMD Global, încă din luna decembrie.

Europenii aşteaptă însă, aducerea noilor smartphone-uri, Nokia 6 fiind primul model lansat, încă de luna trecută în China şi care se vinde atât de bine încât firma finlandeză nu face faţă cererii.

În Marea Britanie, noul Nokia 150 este vândut de Carphone Warehouse, iar directorul de marketing al retailerului, Jeremy Fennel, a avut o declaraţia încurajatoare privind smartphone-urile Nokia.

“Aducerea lui Nokia 150 marchează începutul unui nou parteneriat, unul prin care vom putea aduce clienţilor noştrii şi mai multe telefoane cu brandul Nokia. Am auzit lucruri interesante legate de evenimentele de lansare de la MWC 2017, la finalul acestei luni”, a declarat Fennell.

Aşadar, ne putem aştepta, ca după evenimentul de la Barcelona, să avem şi primele modele de smartphone Nokia disponibile şi pentru ţările din Europa.