HMD Global a lansat oficial noile telefoane Nokia în România

- Adrian Ungureanu
480

Noile telefoane Nokia, prezentate la MWC 2018, în februarie în Barcelona, au fost lansate oficial de HMD Global, nouă companie care produce telefoanele finlandezilor, și în România.

Cele cinci modele sunt Nokia 1, Nokia 6 (2018), Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus și versiunea modernă a modelului Nokia 8110, lansat inițial în 1997. Dar acesta din urmă este un telefon aproape nou. Deși păstrează conceptul de design și numele telefonului lansat la finele mileniului trecut, vine cu multe funcții smart, un design actualizat, și conectivitate 4G.

Nokia 1 a fost deja adus în România înainte de prezentarea oficială pe piața locală, fiind în magazine de la începutul acestei luni, la un preț recomandat de 380 de lei.

Nokia 6 (2018) tocmai își face și el intrarea pe piața locală în mod oficial chiar în aceste zile, la un preț recomandat de 1.199 de lei pentru modelul cu 64GB memorie internă.

Nokia 7 Plus este și el deja disponibil în magazine, la un preț recomandat de 1.799 de lei.

Modelul de top, Nokia 8 Sirocco, vârful de game de la ora actuală, va fi disponibil la Telekom România și partenerii Nokia din online începând cu luna viitoare, la un preț de 3.321 lei.

Cât depre versiunea modernă a legendarului Nokia 8110, aceasta va ajunge ceva mai târziu în România, începând cu luna iunie, la un preț de 320 de lei.