Hauwei primește certificare pentru un nou telefon Honor

- Adrian Ungureanu
209

Chinezii de la Huawei nu se opresc din a lansa noi telefoane. Dacă nu o face sub brandul principal, o face sunt brandul Honor, creat încă din 2011 de companie pentru a vinde produse ieftine.

Brandul nu mai este atât de mult caracterizat de lansarea de produse ieftine, din moment ce am văzut că au fost lansate câteva modele de telefoane care nu sunt deloc ieftine, cum ar fi Honor V9 care ajuns în Europa sub numele Honor 8 Pro, sau mult mai recentul Honor 9.

Totuși, iată că mai lansează și telefoane ieftine. Un nou model tocmai a primit certificare din partea TENAA, pentru piața din China, ocazie cu care vedem și care sunt specificațiile principale.

Din datele publicate pe site-ul TENAA putem observa că acest model, înregistrat cu numărul de model MYA-TL10, va fi un telefon ieftin. Acesta dispune de un display 5 inci, cu rezoluție HD (720p), un modest procesor quad-core tactat la 1,4 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare intern.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală cu senzor de 8 MP și una frontală de 5 MP. Telefonul este alimentat de o baterie de 2.920 mAh și rulează Android 6.0 Marshmallow.

Deocamdată nu sunt date legate de data de lansare, prețuri sau disponibilitate, dar de obicei, după ce primesc certificare din partea TENAA, producătorii chinezi nu prea pierd timpul și-și lansează telefoanele care au fost aprobate destul de rapid. Așa că este posibil să asistăm la o nouă lansare în curând.