Hai #Teleportare! Iată cu ce oferte îi întâmpină Telekom pe cei care vor să se porteze

- Adrian Ungureanu
631

Telekom România le oferă o nouă oportunitate utilizatorilor de telefonie mobilă care caută o opțiune de portare într-o altă rețea mobilă decât în cea în care sunt acum.

Cei de la Telekom scot la bătaie trei oferte destul de atractive pentru cei care nu vor, totuși, abonamente foarte mari. Cele trei oferte soase în evidență acum de cei de la Telekom sunt opțiunile de abonament Mobil 7 fără telefon, Mobil 13 și Mobil 25.

Pentru cei care au telefon deja și nu vor să cumpere încă un telefon au varianta Mobil 7 fără telefon. La acest abonament utilizatorii primesc convorbiri naționale nelimitate în orice rețea, 1.000 de SMS-uri naționale, 100 de minute internaționale în Zona 1 și Zona 2 și 1,5GB trafic de date inclus. Cei care se portează primesc cadou din partea operatorului un ceas inteligent Myria MY9502.

Pentru cei care vor totuși un telefon, pe care nu vor să dea foarte mulți bani, dar nici să-și ia un abonament foarte scump, pot opta pentru Mobil 13. La acest abonament serviciile includ minute și mesaje nelimitate în orice rețea, 200 de minute de convorbiri internaționale și 2,5GB trafic de date. Cei care se portează port opta pentru un Samsung Galaxy J5 (2017) dual SIM, la un preț de 199 de lei.

Dacă vor și mai multe beneficii, cei interesați de portare pot alege, Mobil 25, abonament la care primesc minute și SMS-uri nelimitate naționale în orice rețea, convorbiri nelimitate internaționale în Zona 1 și Zona 2 și 600 de minute de convorbiri gratuite oriunde în lume și 6,5GB trafic de date inclus. Cei care doresc această opțiune pot achițiziona un Samsung Galaxy J7 (2017) dual SIM, la doar 1 leu.

Pentru detalii mai multe despre ce înseamnă Zona 1 și Zona 2 de convorbiri internaționale consultații detaliile abonamentelor propuse de Telekom pentru cei care sunt interesați de programul Hai #Teleportare. Ofertele pot fi consultate aici.