Google renunță la unul dintre cele trei telefoane Pixel, generația 2017

- Adrian Ungureanu
222

Google pare să fi schimbat planurile din mers în ceea ce privește atât generația a doua de telefoane Pixel, cât și în ceea ce privește producătorul seriei Pixel 2.

La începutul anului au apărut informații legate de posibilitatea ca Google să lanseze trei terminale Pixel, din care unul ar putea fi chiar o tabletă. Era destul de clar să HTC va fi compania care va produce generația Pixel 2, iar LG ar fi fost favorită pentru generația Pixel 3.

Până la urmă, se pare că ar fi putut apărea ceva schimbări din mers. Cele trei terminale Pixel la care lucra Google purtau numele de cod ”Walleye”, ”Musckie” și ”Taimen”, acesta din urmă fiind ”suspectat” ca fiind dispozitivul cu cel mai mare ecran dintre toate.

Acum cele mai recente zvonuri ne spun că ”Muskie” ar fi fost sărit din schemă, iar ”Taimen” va fi noul Pixel 2 XL și va fi produs de LG și nu de HTC. Și ar putea fi foarte plauzibilă această informație pentru că modelul ”Taimen” și-a făcut deja apariția în testele de referință de la GFXBench, în timp ce despre ”Muskie” nu s-a auzit nimic.