Google Pixel 2 XL își face apariția într-o nouă randare, care pare oficială

- Adrian Ungureanu
222

Primul phablet din seria Pixel a fost lansat în luna octombrie a anului trecut, după un calendar de lansări specific celor de la Google așa că, teoretic, este cam devreme să ne gândim că această randare ar putea fi direct de la Google, dar arată bine.

Este făcută într-un stil comerciale. Entuziaștilor de modele 3D realizate pe calculator le place de obicei să exagereze și să o ofere unghiuri mai spectaculoase și mai artistice. De cealaltă parte, oamenii de marketing își cam pierd pasiunea pentru că asta fac în fiecare zi și realizează niște randări clasice, pregătite deja pentru pliante, postere sau cataloage.

Oricare ar fi varianta corectă, ultima randare cu Google Pixel 2 XL pare una destul de reușită. Vedem un telefon cu o construcție solidă, pare destul de gros, este echipat cu un ecran cu raport 18.5:9, în trend cu tendințele deja popularizate de cei de la LG și Samsung, fără buton Home fizic, dar asta nu ar fi o surpriză, pentru că oricum, modelele de anul trecut avea butoane capacitive.

Observăm pe partea din spate a telefonului o cameră cu o lentilă destul de mare și lângă ea și un bliț, măricel și el. În centru mai observăm un cerculeț, care este cu siguranță senzorul de amprentă. Una peste alta pare un telefon elegant.

Nu este cel mai spectaculos telefon, dar dacă Pixel 2 XL ar arăta așa, Google nu ar dezamăgi. Cei de la Android Police susțin că sursa pare de încredere, dar cum spuneam și la începutul acestui articol, pare cam devreme ca să putem garanta 100% că așa va arăta Google Pixel 2 XL.