Google Pixel 2 XL apare într-o randare superbă

- Adrian Ungureanu
218

Google se pregătește să lanseze cea de a doua generație de telefoane Google Pixel, iar modelul mai mare tocmai și-a făcut apariția într-o randare neoficială, dar superbă, creată pe baza zvonurilor și randărilor anterioare, de către cei de la Concept Creator.

Sursă noilor randări a mai creat randări superbe și pentru alte telefoane cum ar fi cea pentru Galaxy Note 8 sau pentru iPhone 8, dar din păcate și ei, ca și mulți alții se bazează pe zvonuri așa că nu e nimic oficial. De aceea, deși incredibil de arătoasă randarea cu iPhone 8 din luna aprilie nu mai corespunde celor mai recente zvonuri și scăpări de informații legate de telefonul aniversar de la Apple.

Acum, cei de la Concept Creator au făcut o randare pentru Google Pixel 2 XL și este la fel de reușit. Sperăm că de această dată sunt mai aproape de adevăr, pentru că dacă ar fi așa phabletul de la Google, chiar ar arăta foarte bine. L-am mai văzut într-o altă imagine, săptămâna trecută, modelul fiind același, dar prezentarea celor de la Concept Creator este cu adevărat atractivă.

Cât despre specificații, Pixel 2 XL a fost descoperit în baza de date a celor de la GFXBench, care în comparație cu Geekbench este mai generoasă în informații.

De aici aflăm că telefonul a fost testat cu Android 7.1.1, dar cel mai probabil va fi echipat cu Android 8.0. Totodată, vedem că telefonul este echipat cu un ecran de 5,6 inci, cu rezoluție 2.560 x 1.312 pixeli. Puțin sub standardul Quad HD, care este de 2.560 x 1.440 pixeli.

La interior se află un procesor octa-core de la Qualcomm, tactat la 2,4 GHz, adică vorbim despre Snapdragon 835, deși sunt zvonuri care spun că ar putea fi echipat cu platforma îmbunătățită, Snapdragon 836.

Telefonul dispune de 4 GB memorie RAM și va veni cu 128 GB spațiu de stocare intern. Componenta foto este formată dintr-o cameră principală de 12 MP și una frontală de 8 MP.