Google Pixel 2 ar fi un telefon foarte atrăgător dacă ar arăta așa!

- Adrian Ungureanu
197

Google va lansa în toamna acestui an cea de a doua generație a seriei de telefoane Google Pixel, iar acum a apărut și o randare, neoficială, care ne arată un telefon foarte elegant, cu ecran cu margini subțiri, în ton cu tendințele actuale de pe piața smartphone.

Fiind o sursă neoficială este destul de greu să credem că Pixel 2 va arăta așa, dar dacă designerii de la DBS DESIGNING ar fi aproape de adevăr am avea parte de un telefon foarte elegant, mult mai arătos decât în imaginea scăpată pe internet săptămâna trecută, care ar putea să concureze fără probleme cu noile telefoane de la Samsung și Apple.

Cei de la DBS DESIGNING susțin că telefon va rula Android 8.0, dar este de așteptat acest lucru, un ecran de 5,7 inci, cu rezoluție Quad HD+, port USB Type-C, procesor octa-core, unele zvonuri spuneau că ar putea fi noua platformă Snapdragon 836 și va fi rezistent la apă și praf.

Totodată, aceștia se așteaptă la 6 GB memorie RAM, până la 128 GB spațiu de stocare intern, cameră principală duală cu senzori de 12MP, o cameră frontală de 7 MP, baterie de 3.800 mAh și încărcare rapidă. Din randare se poate vedea și un senzor de amprentă plasat pe spate, sub camera foto.

Încă odată, nu vorbim de o sursă oficială, așa că nu putem garanta nici pe design, nici pe lista de specificații, deși în mare măsură, cei de la DBS DESIGNING ar putea fi destul de aproape în ambele cazuri.