Google lucrează deja la telefoanele Pixel 3 ce vor fi lansate în 2018

- Adrian Ungureanu
381

Deși abia au fost lansate noile Pixel 2 și Pixel 2 XL, iar acesta din urmă încă nu a fost scos la vânzare, Google a început deja munca la Pixel-urile din 2018.

Nu este neapărat o surpriză că încep atât de devreme, pentru că niciodată nu e prea devreme pentru un asemenea proiect, mai ales dacă vorbim de modele cu tehnologii noi. Avem ca exemplu iPhone X, a cărui lansare a fost întârziată față de modele iPhone 8 și iPhone 8 Plus, și se care se confruntă cu un ritm lent de producție.

Partea cea mai interesantă este, însă, că se lucrează la mai multe modele, pentru că au apărut mai multe nume de cod: Albacore, Blueline, Wahoo și Crosshatch. Google păstrează, așadar, tradiția de a da ca nume de cod dispozitivelor la care lucrează după anumite specii de pești.

Albacore este o specie de ton alb, Crosshatch este o specie de pești colorați care se găsesc cu precădere la granița dintre Oceanul Indian și Oceanul Pacific, iar Wahoo este o specie din familia Scombridae, care trăiește în Pacific, în arhipelagul Hawaii, apreciat pe pescari pentru dificultatea cu care poate fi prins, dar și pentru carnea de calitate. Ținând cont de descrierea acestui pește, mă face să cred că Wahoo va fi modelul de top, așa cum Taimen a fost în acest an și care a primit numele de Pixel 2 XL. Blueline este un termen mai vag. Ar putea fi de la Blueline Snapper, dar sunt destul de mulți pești cu denumirea în engleză care conțin cuvântul ”blueline”.

Rămâne de văzut dacă Google va lansa mai mult de două telefoane la anul, pentru că și anul trecut s-a crezut că va lansa trei telefoane, pentru că la începutul anului au apărut numele de cod, Walleye, Muskie și Taimen, dar Muskie a fost anulat.

No posts to display