Google confirmă că în curând va începe să livreze versiunea beta a noului Android 8.0

231

Android 8.0, versiunea din acest an a sistemului de operare a celor de la Google, se aproprie de momentul prezentării oficiale. Deocamdată, mai este cunoscut și sub numele Android O, care ar putea veni de la ”Oreo”, cunoscutul brand de biscuiți, dar încă nu e nimic oficial.

Google a anunțat că programul Android Nougat Beta, dedicat dezvoltatorilor de aplicații va fi închis în curând și va demara în locul acestuia programul Android O Beta. Deci, se va trece la etapa de dezvoltare a noului ecosistem software de la Google.

”Vă mulțumim pentru interesul față de Programul Android Beta! Versiunea beta de Android Nougat s-a încheiat și toate dispozitivele înscrise au fost actualizate la versiunea publică actuală. Dacă încă rulați o versiune beta de Nougat, puteți să descărcați cea mai recentă imagine completă OTA pentru dispozitivul dvs. și să o încărcați suplimentar. Datele de pe dispozitivul dvs. nu vor fi șterse astfel. Vom actualiza acest site când va începe Programul Android O Beta”, se arată îm anunțul oficial de la Google.

Noul sistem de operare Android 8.0 urmează să fie prezentat la evenimentul anual Google I/O, care va avea loc în perioada 17-18 mai, cel mai important eveniment dedicat dezvoltatorilor de aplicații Android.