Google a urcat în Play Store aplicația de transfer de date pentru Pixel 2

- Adrian Ungureanu
271

Google pare că nu mai are răbdare pentru a lansa noile sale telefoane din familia Pixel și a urcat deja aplicația de transfer de date ce va fi folosită pe modelele Pixel 2.

Denumită Data Transfer Tool, aplicația îi va ajuta pe viitorii posesori de telefoane Pixel 2 să-și transfere datele de pe telefoanele vechi pe cele noi. A oferit și o captură de ecran din aplicație, iar aceasta ne oferă și posibilitatea de a vedea cum va arăta, cel mai probabil modelul Pixel 2 XL, dar nu chiar amândouă.

În imagine vedem mesajul ”Ai nevoie de vechiul tău dispozitiv Android sau iPhone. Pornește-l și ține-l deblocat”. Mai jos, două telefoane desenate. Cel din dreapta este clar un viitor model telefon Pixel, pentru că știm că noile modele vor avea difuzoare audio stereo pe partea frontală, așa cum se vede și în pictograma de mai jos, iar modelele actuale de telefoane Pixel nu are sistem audio stereo.

Este un ”easter egg” cum ar spune americanii. Cel mai probabil Google a observat că lumea, adică zvonacii și jurnaliștii, au cam ignorat modelele Pixel 2 și Pixel 2 XL și încearcă să agite apele oferindu-ne o mic indiciu.

Ultimele zvonuri sugerau că noile Pixel 2 și Pixel 2 XL vor fi prezentate pe data de 5 octombrie.