Gionee va lansa M7 Power la finele lunii septembrie

- Adrian Ungureanu
244

Ieri scriam despre compania chineză Gionee care pregătește un telefon cu ecran „full screen”, urmând cele mai noi trenduri din piața smartphone.

Ieri notam că acesta se numește Gionee M7, dar iată că acesta se va numi Gionee M7 Power. De unde știm? Pentru că producătorul chinez a anunțat oficial data de lansare a acestuia, adică 28 septembrie și a specificat și numele noului telefon.

Telefonul și-a făcut deja apariția la GFXBench, de unde aflăm că este echipat cu un ecran de 6 inci, cu rezoluție Full HD+ (2160×1080 pixeli), confirmând raportul 18:9 sau 2:1. La interior ascunde o platformă MediaTek MT6758, cu procesor octa-core tactat la 2,3GHz, procesor grafic Mali G71, 6GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare intern.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală duală, dar pe GFXBench apar detaliile despre doar unul dintre senzori, cel de 16 MP. Cel mai probabil al doilea este de 8MP. Pe partea frontală, telefonul beneficiază de o cameră de selfie-uri cu senzor de 8MP.

Alte specificații mai arată că rulează pe Android 7.1.1 Nougat, dispune de senzor de proximitate NFC și așa mai departe.