Gionee S10 apare în imagini spion – vine cu camere duale și pe față și pe spate

168

Chinezii de la Gionee pregătesc de ceva timp lansarea noului Gionee S10, un telefon care se pare că va avea camere duale, nu doar pe partea din spate ci și partea frontală, astfel iubitorii de selfie-uri să poate să-și facă poze cu o cameră duală.

Telefonul a primit la mijlocul lunii aprilie certificare din partea TENAA și între timp a fost ”anunțat” și de Vicepreședintele companiei, Yu Lei, printr-o postare pe rețeaua de socializare Weibo.

Ca design, telefonul nu impresionează, dar ca echipare hardware pare unul destul de bun. Acesta vine cu ecran de 5,5 inci, cu rezoluție Full HD, procesor octa-core tactat la 2 GHz, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare intern și slot pentru card microSD de până la 128 GB.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală duală, ambii senzori fiind de 13 MP. Despre camera frontală, din cauza diverselor surse nu clar ce senzori va folosi. Luând în calcul toate speculații, aș miza pe o combinație de senzori de 16 MP și de 8 MP, adică același set de senzori folosit de cei de la Oppo pentru modelele F3 și F3 Plus.

Telefonul vine cu Android 7.0 Nougat, senzor de amprente și va veni în variante de culoare neagră și aurie. Deocamdată, încă nu există informații legate de data de lansare, disponibilitate sau de preț.

Referitor la disponibilitate, românii ar putea să nu se bucure de acest telefon, deoarece telefoanele chinezilor nu prea au ajuns la noi. Cel mai probabil din cauza parteneriatului pe care îl au sau cel puțin în aveau cu românii de la Allview.

Există și posibilitatea ca Allview să aducă acest telefon în România, dar cu o altă denumire, cu propriul brand așa cum a mai făcut și cu alte modele în trecut.