Gionee primește certificare pentru un nou telefon cu cameră duală

- Adrian Ungureanu
223

Chinezii de la Gionee, compania cu care colaborează românii de la Allview, pregătesc lansarea unui nou telefon dotat cu cameră duală, după ce acesta a primit certificare pentru acesta de la autoritățile de profil chineze.

Modelul Gionee S10 a apărut în baza de date TENAA, autoritatea chineză care-și dă acordul ca un echipament electronic să poată fi vândut pe piața locală și cu această ocazie aflăm și cele mai importante specificații ale acestuia.

Ca design, telefonul nu impresionează, dar ca echipare hardware pare unul destul de bun. Acesta vine cu ecran de 5,5 inci, cu rezoluție Full HD, procesor octa-core tactat la 2 GHz, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare intern și slot pentru card microSD de până la 128 GB.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală duală, ambii senzori fiind de 13 MP, în timp ce camera pentru selfie are un senzor de 16 MP, mai mult decât satisfăcătoare pentru iubitorii de fotografii cu ei înșiși.

Telefonul vine cu Android 7.0 Nougat, senzor de amprente și va veni în variante de culoare neagră și aurie. Deocamdată, nu există informații legate de data de lansare, disponibilitate sau de preț.