Gionee M7 Plus ar putea avea cel mai mare display 18:9 de pe piață

388

Chinezii de la Gionee pregătesc lansarea încă unui telefon, modelul M7 Plus, care va avea un display în format 18:9, ca majoritatea modelelor din ultima perioadă, dar va avea cea mai mare diagonală de pe piață.

Acesta va fi al treilea model din seria M7, pentru că Gionee a mai lansat modelele M7 și M7 Power în luna septembrie. Presupusul model M7 Plus și-a făcut apariția în imagini reale, care au fost postate de cunoscutul ”zvonac” Evan Blass (@evleaks) pe Twitter.

Acesta susține că telefonul va avea un ecran cu diagonală de 6,43 inci, fiind mai mare chiar și decât Galaxy Note 8, care are o diagonală de 6,3 inci. Acesta va avea ramă metalică, din oțel inoxidabil, iar spatele este făcut din piele. Blass crede că ar putea fi dotat și cu încărcare wireless.

Tot pe partea din spate mai vedem și camera duală și un senzor de amprentă. M7 Plus pare să fie creat, însă, ca un produs premium, și cu siguranță va fi scump pentru un telefon al unui brand chinez. Iar plăcuța aurie în care sunt încadrate camerele și senzorul de amprentă este un indiciu că Gionee va viza clienții cu bani, care vor să epateze, deși aș zice că nu e cel mai arătos telefon de pe piață.