Gionee lansează încă un telefon de clasă medie cu baterie generoasă

300

Chinezii de la Gionee, cunoscuţi în România pentru parteneriatul cu cei de la Allview, pentru care au produs câteva telefoane, tocmai au anunţat lansare unui noi telefon de clasă medie, dotat cu baterie generoasă.

Telefonul se numeşte Steel 2 şi vine cu o baterie de 4.000 mAh. Gionee şi-a făcut un obicei din a lansa telefoane cu baterii mari, fiind unul din punctele forte ale terminalelor mobile produse de compania chuneză.

Ca specificaţii Steel 2 vine cu un ecran de 5 inci, cu rezoluţie HD, procesor MT6737 de la MediaTek, 3 GB memorie RAM şi două variante de spaţiu de stocare intern, adică de 16 şi 32 GB.

Componenta foto este formată dintr-un senzor principal de 8 MP şi unul frontal de 5 MP, în timp ce sistemul de operare ales este Android 6.0, deşi ar fi fost de aşteptat ca aceasta să vină cu versiunea mai nouă, Android 7.0 Nougat. În plus, Steel 2 vine şi cu senzor de amprente.

Telefonul va fi disponibil, deocamdată în China, la un preţ de 1.299 de yuani, adică undeva în jurul a 180 de euro şi va fi disponibil în două variante de culoare: Jazz Gold şi Gold Black.