Germanii de la Sennheiser anunță deschidere unei fabrici în România

474

România devine a patra țară în care producătorul de căști, microfoane și sisteme de transmisie wireless Sennheiser va deschide o fabrică, pe care o va construi la Ghimbav, în județul Brașov.

Mutarea face parte din strategia companiei de a se consolida pe termen lung ca o afacere de familie independentă. Alături de fabricile deja existente în Germania, Irlanda și Statele Unite ale Americii, noua bază de producție va asigura pentru Sennheiser și mai multă flexibilitate pentru a acoperi cererea din piață. După finalizarea construcției, programată anul acesta, fabrica din Brașov se va concentra inițial pe producția de electronice destinate publicului larg.

“De mai mulți ani, EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) este regiunea care ne-a adus cele mai mari creșteri. Cu noua fabrică din România, avem o a treia bază de producție europeană și, în același timp, ne extindem rețeaua de distribuție din Europa. Aceste acțiuni ne oferă un mai bun control asupra volumelor de producție, dar și capacitatea de a fi mai flexibili în a adapta produsele noastre la cerințe de piață dinamice”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Andreas Sennheiser, Co-CEO al Sennheiser.

Noua fabrică, va fi construită în Industrial Park Brașov, administrat de grupul de firme ICCO, și se va concentra pe producția de electronice destinate publicului larg.

În total, Sennheiser lucrează cu 20 de subsidiare de vânzări și parteneri comerciali în peste 50 de țări din întreaga lume. Cinci centre de inovație folosesc cercetări și procese de dezvoltare pentru a îmbunătăți puterea inovativă a specialiștilor audio.

Industrial Park Brașov