Galaxy Xcover 4 anunţat oficial de Samsung

191

Familia de telefoane rezistente la medii dure, Xcover de la Samsung, are un nou membru, cel mai tânăr fiind modelul Xcover 4, care a fost destul de prezent în mediul online prin intermediul mai mult zvonuri.

Telefonul tocmai ce primise certificare din partea FCC (Federal Communications Commission), iar la scurt timp Samsung a ales să pună capăt zvonurilor şi l-a anunţat oficial. Anunţul a fost făcut prin filiala Samsung Germania.

Xcover 4 este, aşa cum ne-am fi aşteptat, certificat IP68, ceea ce înseamnă că este rezistent la apă şi praf. Vine cu un ecran de 5 inci, cu rezoluţie HD 720p, procesor quad-core tactat la 1,4 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spaţiu de stocare intern, iar dacă nu este de ajuns, utilizatorii au la dispoziţie şi slot pentru card microSD de până la 256 GB.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală de 13 MP şi una frontală de 5MP. Totodată, telefonul rulează pe Android 7.0 Nougat şi va deveni disponibil în Europa începând cu luna aprilie la un preţ de 259 de euro.