Galaxy S9+, văzut din toate unghiurile, în noi imagini ale unui producător de huse de protecție

- Adrian Ungureanu
496

Mai avem exact o lună până când Samsung va prezenta oficial noile telefoane Galaxy S9 și S9+, acestea urmând să fie aduse de compania sud-coreeană în Barcelona, la Mobile World Congress (MWC) 2018.

Samsung a confirmat mai devreme data oficială de prezentare, adică pe 25 februarie, la ora 19:00 ora României, dar până atunci ne mai putem ”delecta” cu noi imagini create de Poetic Cases, producător de accesorii telecom.

În imaginile randate apare noul Galaxy S9+, în mai multe modele de huse de protecție care este deja scoasă la vânzare. Cel mai ieftin model, numit Affinity costa 13 dolari, modelul Guardian costa 15 dolari, iar modelul cel mai scump, Revolution costa 17 dolari.

Telefonul este expus aproape complet, pentru că ne este prezentat cam din toate unghiurile posibile. Evident, design-ul telefonului este extrem de atragător, dar diferențele față de modelul Galaxy S8+ nu sunt chiar atât de evidente.

Avem camera duală de spate, iar rama din partea de jos a ecranului este mai subțire, Samsung mizând pe un design asimetric de această dată. Dar în rest, diferențe nu prea există, la nivel estetic.