Galaxy S9 și S9+ primesc certificare pentru piața nord-americană

- Adrian Ungureanu
418

Samsung pare să fie în grafic cu lansarea viitoarei sale generații de top din moment ce modelele Galaxy S9 și S9+ au primit certificare din partea Comisiei Federale pentru Comunicații (FCC).

Asta înseamnă că noile vârfuri de gamă de la Samsung au primit undă verde pentru a fi vândute pe piața nord-americană, în SUA și în Canada. Galaxy S9 poartă numărul de model SM-G960U, iar modelul Galaxy S9+ SM-G965U.

Din păcate, deocamdată, listarea în baza FCC nu ne oferă detalii noi sau mai interesante decât că au primit certificare.

Deocamdată știm că S9 va avea un ecran de 5,8 inci, modelul S9+ unul de 6,2 inci, ambele vor fi echipate cu procesoare Snapdragon 845 și Exynos 9810 în funcție de regiune, S9 va avea 4GB memorie de RAM, S9+ ar urma să vină cu 6GB de RAM. S9+ se va mai diferenția față de fratele său mai mic și prin camera principală care va avea doi senzori.

Telefoanele vor fi prezentate oficial la MWC 2018, lucru confirmat chiar de către compania sud-coreeană. MWC 2018 începe pe 26 februarie, dar cel mai probabil telefoanele vor fi prezentate pe data de 25 februarie, în ajunul evenimentului de tehnologie mobilă din Barcelona.