Galaxy S9 și noul DeX Pad apar în presupuse imagini de presă

- Adrian Ungureanu
493

Samsung va lansa anul acesta, o dată cu noile vârfuri de gamă, Galaxy S9 și S9+, o nouă stație DeX care va permite conectarea telefoanelor la un monitor, mai și tastatură, transformându-l într-un adevărat desktop.

Noul model DeX Pad de anul acesta este mult mai avansat decât cel de anul trecut, aducând câteva lucruri în plus. Au apărut și două presupuse imagini de presă cu acest nou gadget de la Samsung, iar în una dintre ele apar și un Galaxy S9 andocat.

Se schimbă modul de prindere al telefonului, iar noul DeX vine, după cum se vede în imagini, cu două porturi USB, unul HMDI și unul USB Type C pentru alimentare.

Nu sunt sigur, dar pare că vine și cu un sistem de răcire pentru telefon, judecând după fanta de aer din mijlocul dispozitivului, în zona unde este sprijinit telefonul.

În cealaltă poză, vedem și noul Galaxy S9 conectat la DeX Pad. Ne arată cam cum ar trebui să arate dispozitivul când este andocat. Din imagine putem confirma că noul Galaxy S9 nu diferă mai deloc față de Galaxy S8.

Putem confirma de asemenea, că Samsung nu a renunțat la mufa audio jack, lucru care îi va bucura pe mulți dintre fanii flagship-urilor de la Samsung și care plănuiesc anul acesta să-și cumpere unul nou.

Galaxy S9 și S9+ vor fi prezentate oficial pe data de 25 februarie, la Barcelona, cu o zi înaintea deschiderii oficiale a Mobile World Congress.