Galaxy S9 intră în producție în masă în decembrie, fără senzor de amprentă integrat în display

- Adrian Ungureanu
442

Vești interesante vin din Coreea de Sud de unde presa locală relatează că Samsung va demara producția noilor modele Galaxy S9 și S9+ în luna decembrie, după ce în octombrie au fost produse deja câteva unități de testare.

Faptul că Samsung începe producția în decembrie, alimentează speculații potrivit cărora seria Galaxy S9 va fi lansată mai devreme în 2018, decât a fost lansată seria S8 în acest an.

Noile vești spun că vârfurile de gamă din 2018 vor avea ecrane cu margini și mai subțiri, dar se pare că încă nu va putea aduce mult așteptatul senzor de amprente integrat în display, pe care nu a reușit să-l aducă în acest an pe modelele Galaxy S8, S8+ sau Note 8.

Samsung nu va renunța însă la senzorii de amprentă precum rivalii de la Apple, compania sud-coreeană urmând să instaleze din nou un cititor de amprente pe partea din spate a telefonului, potrivit unor surse din industrie citate de presa sud-coreeană.

Totuși, aceleași surse par să fie destul de sigure că acest senzor va fi gata pentru modelele Galaxy Note 9, care este deja în faza de dezvoltare, primind și numele de cod ”Crown” (Coroana – n.r.).

Dar este încă foarte devreme să vorbim despre certitudini în privința modelului Note 8. Acum o lună multe surse erau sigure că senzor de amprente integrat în display va ajunge pe Galaxy S9 și S9+, dar iată că se pare că acest lucru nu se va mai întâmpla.