Galaxy S9 ar putea fi prezentat în ianuarie

- Adrian Ungureanu
248

Se pare că următoarea generație de telefoane din seria Galaxy S, ar putea fi lansată mai devreme decât ne-am fi așteptat. Seria Galaxy S8 a fost prezentată la finele lunii martie, iar în magazine a intrat în aprilie, dar seria Galaxy S9 ar putea fi prezentată în ianuarie, ia în magazine ar putea ajunge în februarie.

Principalul motiv este acela că, potrivit presei sud-coreene, livrările de panouri OLED, care vor echipa noile Galaxy S9 vor începe cu două luni mai devreme decât în cazul telefoanelor Galaxy S8. Astfel, dacă pentru generația din acest an, primele panouri au fost livrate în luna ianuarie, pentru Galaxy S9, zvonurile spun că primele unități vor fi livrate încă din luna noiembrie.

Cumulat și cu faptul că dezvoltarea Galaxy S9 a început mult mai devreme decât în cazul generației actuale, cu două trei luni mai devreme, și în condițiile în care Samsung și-ar fi schimbat strategia, pentru a bloca mai rapid vânzările de iPhone 8, presa sud-coreeană speculează că noua serie Galaxy S9 are mari șanse să fie lansată în luna ianuarie.