Galaxy S9 ar putea avea un display similar cu cel de pe iPhone 8

- Adrian Ungureanu
250

Dacă în acest an Samsung le-a oferit ocazia celor de la Apple să aibă o sursă de inspirație pentru iPhone 8, se pare că anul viitor Samsung va aborda un design similar cu iPhone 8.

Apple a ales, ca și Samsung să meargă pe un display care să ocupe cât mai mult din partea frontală a telefonului, a ales un raport al ecranului de 18:9 și la fel ca Samsung a renunțat la butonul Home fizic.

Marea diferență dintre modelele Galaxy S8 și chiar Galaxy Note 8 este aceea că Apple a ales să meargă cu ecranul mai departe decât cei de la Samsung și au lăsat doar un decupaj în partea de sus a display-ului pentru a lăsa loc camerei frontale și a celorlalți senzori.

Un patent depus de cei de la Samsung ne arată, însă, că în 2018, compania sud-coreeană va aborda un design similar în ceea ce privește display-ul. Asta dacă nu cumva acea parte din desen pe care o vedem nu se referă la altceva, dar pare destul de clar că e un decupaj în display pentru difuzor, cameră și alți potențiali senzori fotosensibili.

Ca orice alt patent, trebuie să vă reamintim că nu este obligatoriu ca o companie să-l și folosească. Nu este prima oară și cu siguranță nu va fi ultima oară când o companie înregistrează un patent doar din motive legale.