Galaxy S9 apare într-o nouă randare – schimbare importantă în design!

- Adrian Ungureanu
409

A apărut o nouă randare a următorului vârf de gamă de la Samsung, din care vedem o abordare diferită în ceea ce privește design-ul panoului frontal.

Dacă modelele din seria Galaxy S8 și modelul Galaxy Note 8 avea un design simetric, în această randare, autorul ei, Benjamin Geskin anticipează că Samsung va elimina banda neagră din partea de jos a ecranului.

Design-ul respectiv este realizabil, dar nu sunt convins că Samsung va merge pe această variantă pentru că Geskin a încercat să anticipeze design-ul final al lui iPhone X tot anul 2017. Într-un final l-a nimerit, dar a avut nevoie de câteva încercări bune.

În cazul în care nu se înșeală, aș zice că ar fi o alegere interesantă, dar rămâne de văzut ce va fi. Într-adevăr, există zvonuri că noile Galaxy S9 vor avea ecran care vor acoperi până la 90% din panoul frontal, iar așa s-ar atinge cu ușurință acest obiectiv.

Geskin mizează și el pe o cameră duală așezată de verticală și pe un senzor de amprente amplasat sub cameră, care încadrează blițul și senzorul de puls.