Galaxy S8 şi S8 Plus scoase deja la precomandă de un retailer britanic!

236

Mai sunt două săptămâni şi jumătate până la prezentarea oficială, livrările ar trebui să înceapă abia la finele lunii aprilie şi totuşi un retailer britanic nu pierde deloc timpul şi a scos modelele Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus la precomandă.

Retailerul MobileFun.co.uk a listat telefonele, care nici măcar nu au fost prezentate oficial, la un preţ de 922,99 euro, pentru modelul S8 şi de 1.037,99 euro modelul S8 Plus. De unde a venit cu ideea asta şi cu acest preţ este o dilemă. Totul pare mai degrabă o manevră de PR prin care acest retailer să atragă atenţia şi a reuşit.

În descrierea de pe site, versiunea Galaxy S8 vine cu carcasă neagră şi 64 GB spaţiu de stocare intern. Retailerul mai descrie că telefonul are ecran de 5,8 inci, cu rezoluţie Quad HD şi cameră de 12 MP.

În cazul S8 Plus, este listată aceeaşi versiune cu carcasă neagră şi 64 GB spaţiu de stocare internă. Menţionează aceeaşi cameră de 12 MP, dar indică un ecran cu diagonala de 6,2 inci, cu rezoluţie Quad HD.

În cazul ambelor modele, retailerul şi foloseşte ca ilustraţie, randarea oficială de presă, adusă pe internet prima dată de Evan Blass, a.k.a. @evleaks.

Deocamdată, momentul oficial al prezentări celor două modele noi de Galaxy S8 şi S8 Plus este programat pentru data de 29 martie, iar despre intrarea în magazine se spune că ar începe abia din 28 aprilie.