Galaxy S8 ar putea fi depăşit în vânzări de modelul S8 Plus

- Adrian Ungureanu
242

Mai multe rapoarte sugerează că vânzările de telefoane Samsung Galaxy S7 Edge ar fi mai mari decât cele de Galaxy S7, diferenţa fiind destul de mare. Circa 70% din totalul de telefoane din seria Galaxy S7 vândute fiind modele S7 Edge.

Analiştii se aşteaptă la o evoluţie similară a vânzărilor şi în cazul ediţiei de anul acesta a seriei de top de la Samsung, Galaxy S8. Aşa cum probabil aţi mai citit, anul acesta nu vom mai avea un model “Edge” pentru că ambele variante de S8 vor avea ecrane cu muchii curbate. Astfel, modelul mai scump se va numi Galaxy S8 Plus.

Marea diferenţă dintre cele două modele va fi dată de dimensiunea ecranului, cel puţin aşa ştim din informaţiile care s-au scurs până acum. Modelul S8 standard va veni cu un ecran de 5,7 inci, iar modelul “Plus” cu un ecran de 6,2 inci.

Cele două telefoane ar putea fi prezentate pe data de 29 martie, în cadrul unui eveniment special, ce va fi organizat la New York, iar lansarea lor efectivă în magazine este aşteptată pentru data de 21 aprilie.