Galaxy S8 ar putea avea şi o versiune cu 6GB RAM, dar doar într-o singură ţară

- Adrian Ungureanu
211

La începutul acestui an anumite zvonuri legate de noile vârfuri de gamă de la Samsung ca ar putea veni cu 6GB memorie RAM şi 128 de GB spaţiu de stocare intern, iar acum a reapărut un astfel de zvon, dar puţin modificat.

Se pare că Samsung Galaxy S8 va avea şi o versiune cu 6GB memorie RAM, dar nu va fi disponibilă la nivel global. Cele mai noi zvonuri spun că această variantă va fi vândută doar în China.

Zvonul vine din partea lui Kevin Wong, pe reţeaua de socializare chineză Weibo, care este director de cercetare în cadrul IHS China, deci ar trebui să fie o sursă credibilă, pentru aceste informaţii.

La nivel global, ştim că ambele modele vor avea şi versiuni cu 128 GB spaţiu de stocare intern, dar doar 4 GB memorie RAM. Dar cu siguranţă asta nu înseamnă că telefoanele lansate în afara Chinei vor fi mai slabe. Un oficial al Huawei spunea în urmă cu o săptămână că telefoanele nu au nevoie de 6GB RAM.

Cât despre lansare, vă reamintim că acestea vor fi prezentate la nivel global, pe data de 29 martie, iar în România vor fi prezentate oficial de subsidiara locală a celor de la Samsung, o zi mai târziu.

No posts to display