Galaxy S8 ar putea avea și o versiune Active

134

Samsung a lansat cea de a patra generație de telefoanelor Galaxy Xcover în luna martie, dar fanii companiei sud-coreene, care-și doresc un telefon mai rapid și în același timp rezistent la medii mai dure, ar putea primii un Galaxy S8 Active.

Samsung a mai lansat versiuni Active și pentru generațiile anterioare și se pare că ar dori să continue tradiția. Noi informații venite din SUA, ne arată că un model SM-G892A a fost descoperit în baza de date User Agent String și despre care se spune că ar fi Galaxy S8 Active, un telefon pregătit pentru medii mai puțin prietenoase.

Se pare că telefonul ar putea fi vândut, pe piața din SUA, în exclusivitate de cei de la AT&T. Deocamdată nu sunt informații dacă ar putea ajunge și pe piețele din SUA.

Cât despre dotări, este așteptat ca noul Galaxy S8 Active să vină cu o carcasă mult mai rezistentă la șocuri mecanice, apă și praf. Așa că nu ar trebui să ne așteptăm la un telefon arătos. La interior, speculațiile anterioare, anunțau că S8 Active ar păstra toate componentele modelul Galaxy S8 (modelul mai mic de 5,8 inci), dar va primii o baterie mai mare.