Galaxy S8 Active lansat oficial… în SUA

- Adrian Ungureanu
221

După mai multe luni de speculații și zvonuri versiunea de ”teren” a seriei de de telefoane de top de la Samsung a fost prezentată oficial, în SUA, de către operatorul de telecomunicații AT&T.

Galaxy S8 Active vine cu ecran de 5,8 inci, Super AMOLED cu rezoluție Quad HD (2560×1440), dar nu are muchiile curbate ca modelele lansate în primăvară.

La interior vom găsi aceeași platformă Snapdragon 835, cu procesor octa-core (patru nuclee la 2,35 GHz și patru la la 1,9 GHz), 4GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare intern. Componenta foto este formată dintr-o cameră principală de 12 MP și una frontală de 8 MP.

Telefonule ste alimentat de o baterie de 4.000 mAh și rulează pe Android 7.0 Nougat, iar senzorul de amprentă se află în aceeași poziție, dar pare puțin mai departe decât pe modelele S8 și S8+.

După cum vedeți din imagini, vine într-o carcasă pregătită special pentru medii mai neprietenoase și ar trebui să ofere rezistență sporită la șocuri mecanice.

La capitolul rezistență, AT&T anunță că ecranul telefonului este rezistent la șocuri și că nu se poate sparge decât dacă își dorești acest lucru, iar carcasa este rezistentă la apă și praf.

AT&T a listat noul telefon la un preț de 850 de dolari, deci vorbim, de un telefon scump.

Din păcate, încă nu știm în ce alte țări va fi disponibil acest model, singurele zvonuri care au apărut pe această temă mai menționau doar Marea Britanie așa că este posibil ca acest telefon să fie disponibil, în mod oficial, doar în câteva țări.

No posts to display