Galaxy S7 și S7 Edge vor primi Android 7.0 Nougat pe 17 ianuarie

742

Modelele Samsung Galaxy S7 și S7 Edge vor primi oficial actualizarea la Android 7.0 Nougat pe 17 ianuarie, conform unor informații online neconfirmate oficial. Fanii Samsung trebuie să se aștepte și la eventuale probleme după actualizare, foarte rar aceste actualizări au fost fără probleme.

Mesajul care circulă pare să provină de la Samsung Electronics Turcia și este tradus cu Google Translate. Acum, dacă este un mesaj oficial, este posibil ca Android 7.0 să fie lansat și în alte țări din regiune, dar nu este obligatoriu. Poate că Samsung Turcia a testat deja actualizarea și în alte țări poate să dureze mai mult perioada de testare.

Modelul care este citat în text, SM-G935F, este un Galaxy S7 Edge. Dar nu cred că va fi lansat doar pentru Edge, ci și pentru S7 cu ecran obișnuit.

Este adevărat, dacă sunteți dispuși să renunțați la o parte din aplicațiile utilizate și să instalați Android 7.0 Nougat de la zero, s-ar putea ca experiența să fie una mai rapidă și mai plăcută comparat cu Android 6.0.1. Dar pot apărea și erori cu aplicații importante sau funcții care să nu meargă și atunci sfatul meu este să nu fiți printre primii care fac actualizarea, lăsați să treacă un timp pentru ca eventualele probleme să fie descoperite și rezolvate.

No posts to display