Galaxy Note 9 ar putea veni cu senzor de amprentă sub display

495

Deși erau aceleași zvonuri și despre Galaxy Note 8, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Dar urmașul său, modelul ce va fi lansat în acest an, Galaxy Note 9 ar putea veni cu senzor de amprentă integrat în display.

O schiță dintr-un presupus patent al celor de la Samsung ne arată unde va fi amplasat senzorul de amprentă. Va fi exact în locul unde în mod normal s-ar afla butonul fizic Home, în partea de jos a ecranului.

Dacă ne luăm după schiță ar trebui să ne așteptăm ca Note 9 să aibă ecran care se se ducă până în marginea de zis a panoului frontal. Galaxy Note 8 are un design simetric și are rame în partea de jos și de sus a ecranului. Galaxy Note 9 ar rămâne doar cu cea de sus, unde vor fi găzduite camera pentru selfie, difuzorul și ceilalți senzori.

În cazul în care v-a scăpat informația, prima companie care a lansat pe piață un telefon cu senzor de amprentă integrat în display este Vivo, care a lansat de curând, în China, modelul Vivo X20 Plus UD, care utilizează senzorul de amprentă produs Synaptics.