Galaxy Note 8 ar putea veni cu funcții 3-D Touch extinse

- Adrian Ungureanu
204

Cele mai noi zvonuri apărute în Coreea de Sud susțin că noul phablet al celor de la Samsung ar fi dotat cu tehnologie similară cu Force Touch-ul introdus de Apple pe telefoanele sale încă din septembrie 2014.

Acestă tehnologie va permite telefonului să măsoare nivelul de presiune aplicat asupra display-ului pentru a genera noi funcții și comenzi. Nu știm cât de diferită este tehnologia la nivel mecanic, dar cei de la Samsung o denumesc 3-D Touch.

Nu este prima dată, însă, când Samsung folosește această tehnologie, aceasta putând fi regăsită și pe Galaxy S8, iar posesorii telefoanelor din seria S8 știu că dacă apasă mai puternic în zona unde se afla în trecut butonul fizic Home, ecranul telefonul se activează.

Se pare, însă, că în cazul Galaxy Note 8, 3-D Touch va avea o arie de activarea mai extinsă. Încă nu este confirmat, dar ne vom lămuri în curând pentru că noul Galaxy Note 8 va fi prezentat pe data de 23 august, adică peste două săptămâni, Samsung confirmând data evenimentului care va avea loc la new York. Galaxy Note 8 este așteptat să ajungă în magazine începând cu 15 septembrie.