Galaxy Note 8 va ajunge în magazine la mijlocul lunii septembrie

- Adrian Ungureanu
215

Așa după cum v-ați obișnuit în ultimii ani, producătorii de telefoane preferă să anunțe telefoanele cu ceva timp înainte ca produsele lor să fie gata pentru vânzare.

La fel va proceda Samsung și în cazul modelului Galaxy Note 8 care va fi dezvăluit pe data de 23 august, dar lansarea efectivă, în magazine, ar urma să aibă loc ceva mai târziu.

Cele mai noi zvonuri venite din Coreea de Sud indică data de 15 septembrie ca fiind momentul startului vânzărilor. Date are reieși din raportul unui operator de telecomunicații din Coreea de Sud, țară care se va afla în primul val de livrări.

Am putea anticipa că pe data de 1 septembrie, Samsung ar putea da startul precomenzilor, dacă nu chiar mai devreme să încerce să repete figura cu seria Galaxy S8 care a strâns peste 1 milion de precomenzi în doar câteva zile.

Din păcate, raportul operatorului al cărui nume nu a fost menționat, se arată că prețul încă nu a fost stabilit, dar majoritatea speculațiilor din piață indicau un preț de peste 1.000 dolari/euro.

Între timp, Evan Blass (@evleaks) a mai postat o nouă imagine de presă cu noul Galaxy Note 8, imaginea care însoțește aceste articol.

No posts to display