Galaxy Note 8 mai face o oprire la AnTuTu înainte de lansare

- Adrian Ungureanu
215

Samsung va prezenta săptămâna viitoare noul său phablet de top, Galaxy Note 8, iar modelul a fost depistat și-n baza de date a testului de referință de la AnTuTu.

Telefonul care va fi lansat miercuri, 23 august, apare pe AnTuTu ca rulând pe Android 7.1.1 Nougat, vine cu display cu rezoluție Full HD+ (2220×1440 pixeli), confirmând raportul 18,5 x 9 al ecranului ca și pe modelele din seria S8.

Din scăpările anterioare știm că ecranul telefonului va merge până la o rezoluție maximă Quad HD+ (2960×1440 pixeli), dar în cazul testului actual, cu siguranță nu a fost testat la rezoluție maximă, pentru că oricum rezoluția standard va fi Full HD+, la fel ca pe modelele S8, utilizatori având posibilitatea de a schimba rezoluția după bunul plac, între HD+, Full HD+ și Quad HD+.

Din AnTuTu vedem că telefonul este dotat cu 6 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare intern, ceea ce ne face să credem că va fi cantitatea minimă de RAM și nu doar varianta specială ”Emperor Edition” dedicată piețelor asiatice.

Și rezultatele din AnTuTu confirmă platforma Snapdragon 835 și procesorul grafic Adreno 540 și setul de senzori de 8 MP pentru camera frontală și de 12 MP pentru camera din spate. Așa cum am mai menționat și cu alte ocazii, testele de referință încă nu au fost ”învățate” să citează și cel de al doilea senzor atunci, când un telefon are cameră duală, dar știm din alte zvonuri că al doilea senzor de pe Galaxy Note 8 este de 13 MP.

Dar, toate aceste și multe altele vor fi prezentate oficial peste doar o săptămână, așa că nu mai avem mult de așteptat, până când vor trage linie și vom vedea care zvonuri au fost reale și care nu.