Galaxy Note 8 este disponibil în magazinele din România

- Adrian Ungureanu
354

Subsidiara locală a celor de la Samsung a anunțat că noul Galaxy Note 8 este, începând de astăzi, disponibil în toate magazinele partenerilor. Noul dispozitiv are un ecran de 6,3 inci Infinity Display și dispune de S Pen îmbunătățit.

Partenerii oficiali ai Samsung sunt Altex, eMag, Flanco, Germanos, Internity, Media Galaxy, Orange România, Telekom România și Vodafone. Prețurile se învârt în jurul a 4.500 de lei.

Președintele Samsung Electronics România, Hun Lee, a fost cel care a înmânat primul Samsung Galaxy Note 8 livrat astăzi în România în urma perioadei de precomandă.

În perioada de precomandă, utilizatorii au primit gratuit Samsung DeX Station, care transformă smartphone-ul Galaxy Note8 într-un desktop prin conectarea telefonului la un monitor, tastatură și mouse.

Noul Galaxy Note8 are cel mai mare ecran disponibil pe un dispozitiv Note, dar carcasa îngustă îl face confortabil şi uşor de ţinut în mână. Ecranul de 6,3 inci Quad HD+ Super AMOLED Infinity îţi dă posibilitatea să vezi mai mult şi să derulezi mai puţin. Poți urmări filme, poți citi și desena pe smartphone-ul cu adevărat multi-tasking.

S Pen-ul noului Galaxy Note8 este îmbunătăţit si permite partajarea de texte animate sau desene printr-o platformă care este compatibilă cu GIF-uri animate (AGIF). S Pen-ul și telefonul sunt rezistente la apă și praf.

Galaxy Note8 este primul smartphone din portofoliul Samsung echipat cu două camere principale de 12MP, cu stabilizare optică a imaginii (OIS) disponibilă atât pentru obiectivul wide, cât și pentru teleobiectiv. Funcția Live Focus controlează focalizarea câmpului vizual prin ajustarea efectului bokeh în modul de previzualizare şi după ce realizezi fotografia.

Telefonul beneficiază de încărcare wireless, dispune de opțiuni de securizare biometrică și Samsung Knox, iar cu DeX station devine un computer portabil.