Galaxy Note 8 ar putea fi lansat în a treia săptămână din august

194

Odată cu trecerea timpului apar tot mai mult informații despre următorul phablet de la Samsung, adică despre Galaxy Note 8, iar acum aflăm noi informații legate de evenimentul de lansare.

S-a speculat că noul Galaxy Note 8 va fi lansat mai devreme decât era anticipat pentru a profita și mai mult de lipsa unui concurent puternic pe piață, adică să fure cât mai mulți potențiali cumpărători, până la lansarea noilor iPhone-uri.

Potrivit unei noi surse din China, se pare că telefonul va fi lansat în a treia săptămână a lunii august, adică în intervalul 14-20 august, în cadrul unui eveniment care va avea loc la New York.

Acest nou zvon contrazice astfel speculațiile anterioare potrivit cărora va fi lansat mai devreme decât Galaxy Note 7, pentru că modelul  de anul trecut a fost lansat pe 2 august, iar pe data de 19 august este deja disponibil în magazinele din SUA, așa că nu pare că noul phablet va avea foarte mult timp înainte ca Apple să lanseze noile iPhone-uri, printre care și mult așteptatul model aniversar, poate cel mai așteptat telefon al anului.