Galaxy Note 8 ar urma să aibă versiuni cu 64GB și 128GB memorie internă

- Adrian Ungureanu
206

Cu fiecare zi care trece mai apare câte un zvon despre următorul phablet de la Samsung, Galaxy Note 8 fiind unul dintre cele mai ”fierbinți” subiecte, deși la 40 de grade, acest termen nu pare unul foarte potrivit.

Totuși, zvonurile curg, iar cel mai recent dintre ele spune că noul Galaxy Note 8 ar urma să fie lansat, cel puțin în prima fază, în două versiuni în ceea ce privește spațiu de stocare intern, de 64 GB și 128 GB.

În rest, cumulând toate celelalte zvonuri la un loc, noul phablet ar urma să fie echipat cu un display Infinity de 6,3 inci, cu rezoluție Quad HD, procesoare Snapdragon 835, dacă nu chiar Snapdragon 836, dar vor fi și modele care vor fi echipate cu procesoare Exynos 8895, produse de Samsung.

Telefonul ar urma să vină și în versiuni de 6GB și 8 GB memorie RAM, va fi alimentat de o baterie de 3.300 mAh și va avea o cameră duală cu senzori de 12 MP și o cameră frontală de 8 MP.

Data de lansare este încă incertă, zvonurile indicând date posibile de lansare de la începutul lunii august, până în a doua parte a lunii septembrie, așa că este destul de dificil anticipat. Cât despre prețuri, acestea vor începe de la 1.000 de dolari/euro.