Galaxy Note 8 ar putea fi lansat la IFA Berlin 2017

- Adrian Ungureanu
153

După doi ani în care Samsung a ales să-și lanseze phablet-urile Galaxy Note în cadrul unor evenimente dedicate, ar putea reveni anul acesta cu o lansarea a modelului din acest an la expoziția IFA Berlin.

Ultimele modele lansate în cadrul evenimentului de tehnologie din Germania au fost Galaxy Note 4 și Note 4 Edge, prezentate pe 13 septembrie 2014. Galaxy Note 5 a fost lansat pe 13 august 2015, iar Note 7 a fost prezentat anul trecut pe 2 august, ambele în cadrul unor evenimente dedicate.

Anul acesta Note 8 ar putea fi lansat la IFA Berlin 2017 sau cel puțin asta crede directorul executiv al IFA, Jens Heithecker. Acesta a declarat în cadrul unei întâlniri cu presa, în Lisabona, Portugalia. Acesta a declarat că IFA ar fi locul perfect pentru Samsung să lanseze noul telefon pentru a putea concura direct cu noile iPhone-uri.

Totuși, ce-și dorește directorul evenimentului de tehnologie german și ce-și dorește gigantul tehnologic sud-coreeană ar putea să nu coincidă. În ultimii doi ani, Samsung a decis să nu mai aștepte evenimentul care are loc în fiecare an la începutul lunii septembrie și să mizeze pe o lansarea mai timpurie pentru a nu intra în competiție directă cu iPhone-urile și pentru a putea prinde cât mai mulți clienți, până la lansarea telefoanelor de la Apple.